Nog een paar dagen
Door: francisreizen
Blijf op de hoogte en volg Francis
18 Juli 2012 | Nederland, Zwolle
Gedurende twee weken ga ik 20 uur in de week naar de Taalschool in Corck.De lessen beginnen tegen 9 uur en duren tot 5 voor 1.
Op zondagavond vlieg ik naar Ierland, het is 1 uur tijdsverschil dus ik kom om half 11 in de avond aan. Met een taxi hoop ik dan aan te komen op het adres van mijn gastvrouw. Ik logeer in een buitenwijk van Corck op een 30 minuten afstand met de bus vanaf de school.
Bij mevrouw Egan logeren ook nog een Franse en een Spaanse student.
Ik ben heel benieuwd, spannend, nog een paar dagen om me voor te bereiden.
groet Francis
19 Juli 2012 - 00:59
Barbara Pompe:
Wat een leuk idee om een reisverslag te maken en het gelijk te delen.
Have a good journey! -
19 Juli 2012 - 07:21
Angelique:
zo hoor je nog es wat van je buurvrouw! leuk hoor. wanneer ga je precies? -
19 Juli 2012 - 07:39
Elsemarijn:
Hee francis!! Nou ik ben erg benieuwd naar al je verhalen!! Maar volgens mij zien wij elkaar vanmiddag nog @St. gregorius?? XX -
19 Juli 2012 - 15:56
Raymond:
Begrijp ik het nu goed, dat je alle verslagen in het Engels gaat maken?
I wish you à lot of succes!
19 Juli 2012 - 19:05
Gert-Jan:
Hi Francis,
At least your name is easy to pronounce by the Irish so that's already an advantage you have.
I wish you all the best in Ireland and hope that your English will improve dramatically. -
20 Juli 2012 - 06:37
Suzanna:
Dear Francis,
You should know, that you write Cork instaed of Corck in your report. But okay, my english is not excellent, that I write a better report on this moment...
Have a good trip to that lovely country!
I'm jealous!!
20 Juli 2012 - 12:33
Carien:
Well my dear Francis, Ik do wish you a very pleasant and safe journey. Hopefully youre host is a friendly woman and the co-students who stay at the same address are oke too. Lots of fun and travel safely.
Love, Carien -
20 Juli 2012 - 13:50
Wil:
Hai Francis,
Ik hoop de komende weken erg veel van je te leren.
Maar eerst heb ik nog een oer-hollandse vraag.
Waarom duren de lessen tot 5 voor 1 ?
Graag in nederlands uitleg geven... je snapt het.... -
20 Juli 2012 - 19:03
Margreet:
Veel plezier in dat prachtige land en ik ben benieuwd naar je belevenissen. -
21 Juli 2012 - 19:29
Suus:
Heel veel plezier Francis! Het lijkt me een bijzondere ervaring ook met die buitenlandse studenten logeren bij een echte engelse.. -
22 Juli 2012 - 17:14
Papa En Mama:
Ik wens je een hele goede reis en al je voornemens ter zijnertijd. Dat het maar veel vrucht mag afwerpen voor je persoonlijke ontwikkelingen. Morgen gaan we achter de laatste tuinbonen aan om te plukken. De bloemkolen en de andere kolen worden met spoed grote jongens. De
opeters zitten net allemaal in het buitenland. Dan mag sinterklaas weten aan goede buren en bekenden om het uit te delen. Heel veel groeten van mama en papa. En alle zegen toegewenst. -
22 Juli 2012 - 17:15
Agnes:
Hoi Francis,
Nou, ik hoop dat je reis goed is gegaan en je is meegevallen. Dat gaan we vast horen. Heel veel succes morgen met je intake en niveautest. Zet hem op. Lekker slapen voor straks. Groet van ons allen. -
23 Juli 2012 - 19:27
Suzanna:
Ha Francis,
Nog aan je gedacht vandaag, maar niet beseft dat je al in de schoolbanken zou zitten vanmorgen. Je leert vast veel in twee weken met zo'n juf, en enkel Engels spreken... Lek om je ervaringen te lezen. Die Guinness Moët je niet te Lang mee wachten... Kilkenny is ook heel lekker! Goed opletten op school hè! :-) groeten uit Apeldoorn